چهار مغز فندق،گردو ، بادام و پسته از جمله مواد غذایی هستند که برای بدن بسیار مفیدند. پزشکان متخصص تغذیه توصیه میکنند مصرف این چهار مغز باید …
فندق
در هر ۲۸ گرم فندق که به طور متوسط معادل ۲۰ عدد مغز آن است، ۱۷۶ کالری انرژی نهفته است.این مقدار فندق دارای ۱۷ گرم چربی، ۵ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم پروتئین و حدودا ۲ گرم آب میباشد.
فندق با داشتن روغنی خاص (اسید اولئیک)،
بسیاری از مردم از اضافه وزن و چاقی مفرط رنج می برند، چون یکی از عوامل به وجود آورنده بیماریهای قلبی- عروقی، چاقی و ازدیاد وزن می باشد، پس سعی در کم کردن وزن خود به بهترین روش را دارند. ورزش کردن باعث افزایش سوخت و ساز بدن (متابولیسم) و سوزاندن کالری های اضافی خواهد شد. سعی کنید در آغاز روز پس از بیدار شدن از خواب، به مدت حداقل نیم ساعت ورزش کنید
ادامه مطلب ...انگور خشک شده که همه آنرا به نام “کشمش” می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد، تولید شده بود و دارای خواص فراوانیست که در اینجا به تعدادی از آنها اشاره می کنیم :
۱٫ کشمش، میوه ای خشک و مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود.
۲٫ کشمش، یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد و برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند بسیار مفید است.
ادامه مطلب ...برای خواندن و یادگیری به روش علمی، روانشناسان یادگیری سیستمهای مختلفی را ارئه یه دادهاند. از جمله PQ6R و PQRSTC. مراحل سیستم PQRSTC تا حدودی شبیه به سیستم PQ6R است. اما با این وجود، بهطور مختصر به توضیح مراحل این سیستم میپردازیم:
پیشمطالعه (preview. P)
هدف از انجام مرحلة پیشمطالعه، آشنا شدن با کتابی است که میخواهید مطالعه کنید. اگر کتاب مورد نظر، جدید باشد و برای اولین بار، قصد مطالعه آن را داشته باشید، لازم است که ابتدا با مشخصات کتاب و موضوع آن، تا حدودی آشنا شوید. منظور از مشخصات کتاب، نام آن، نام نویسنده و مترجم، تاریخ نشر، نوبت چاپ و مانند اینهاست. کسب چنین اطلاعاتی شاید در مورد یک کتاب درسی دبیرستان، چندان مهم نباشد (زیرا کتابهای درسی مدرسه، توسط دانشآموزان انتخاب نمیشود). اما برای یک دانشجو و یا کسی که مطالعة آزاد دارد، دانستن چنین اطلاعاتی بسیار ضروری و بااهمیت است.
در این مرحله، لازم است که هدف خود را از مطالعه، کتاب بدانید
راههای گام به گام خلاص شدن از وزن اضافی:
۱. چربیزدائی از بدن:
هفته اول - حبوبات بهجای گوشتهای سرخ کرده. اگر شما بیش از حد از گوشت گوساله استفاده میکنید، سعی کنید در هفته اول کم کردن وزن بدن خویش، به میزان نیمی از مصرف گوشت و چربی مورد استفاده، از انواع لوبیاها، عدس و حبوبات استفاده کنید. حبوبات ضمن تأمین پروتئین مورد نیاز بدن ”فیبر“های مورد نیاز بدن را تأمین و چربی آن را کم خواهد کرد.
عسل از اولین شیرینکنندههایی است که مورد استفاده قرار گرفته؛ اما شیرینی تنها خاصیت آن نیست، بلکه مواد معدنی و ویتامینهای مفید، آن را به ماده غذایی مقوی و مفید تبدیل کرده است.
عسل سرشار از قندهایی چون گلوکز و فروکتوز و مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. عسل به واسطه داشتن مواد ضدباکتریایی در جایگزینی قند برای دندانها نهتنها مضر نیست؛ بلکه باعث فعال شدن ماده فلورین چای شده که یک ماده ضدفساد دندان است؛ این در حالی است که مصرف چای با قند برای دندان بسیار مضر است.
ادامه مطلب ...اختلال بینایی ناشی از رایانه، مجموعه ای از علائم چشمی و بینایی است که بر اثر کار با رایانه ایجاد می شود و تعداد زیادی از کسانی که با رایانه کار می کنند، گرفتار این علائم هستند.
مهمترین علایم این بیماری عبارتند از:
▪ خستگی چشم
▪ خشکی چشم
▪ سوزش
▪ اشک ریزی
▪ تاری دید