زردآلو ، باقلا ، بالنگ ، بامیه ، خرفه ، پنیر ، خیار ، دوغ ، کدو (تخم) ، کدو حلوایی ، گلابی ، هلو ، هندوانه ،اسفناج ، آلو ، انار ،
دم کرده دارچین:مواد: دارچین( چند قلم آسیاب نشده)، آب سرد( 2لیوان)، مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم و خشک، محرک اعصاب، شستشو دهنده کلیه، دفع بیماریهای ناشی از اخلاط رطوبتی، مفرح، تقویت قوای جنسی ،ضد درد مفاصل استخوانها و عضلات ،اشتها آور، ضد دلهره، ضد بوی دهان، تقویت کبد و معده
مشکلات فرصت هایی هستند در لباس کار و تلاش .
اعتماد به نفس همیشه حاصل درست عمل کردن نیست بلکه نتیجه نترسیدن از اشتباه است .
غذاهای گرم و تر :
آب آبگوشت ، گوشت بوقلمون ، شیر میش ، گوشت غاز (پرنده) ، گوشت گوسفند ، گوشت مرغ خانگی ، گوشت مرغابی و اردک ، میگو (روبیان) ، گوشت بلدرچین ، گوشت کله ، جگر ، خورشت بادمجان ، خورش قورمه سبزی ، آبگوشت به ، کره ، خامه ، روغن ، نیمرو ، تخم مرغ ، گوشت بز ،عسل ، نخود ،
غذاهای گرم و خشک خورش فسنجان- گوشت آهو ، شیر شتر ، گوشت شتر ، گوشت شتر مرغ ، گوشت کبوتر ، گوشت گاومیش ، گوشت گنجشک ، گوشت لک لک ، نمک طعام (خیلی گرم و خشک) ، گوشت اردک .
گیاهی است از تیره جعفری دارای گلهای سفید که اندازه اش تا یک متر هم میرسد.به آن بادیان هندی و زیره رومی نیز میگویند
ادامه مطلب ...در طب سنتی آدمیان برحسب ساختار جسمی ،عملکرد دستگاه های مختلف بدن و وضعیت روحی و روانی به چهار گروه عمده دموی ،صفراوی ،بلغمی و سوداوی تقسیم میشوند که تلاش خواهد شد در این وبلاگ در مورد هرکدام توضیحاتی داده شود.در ابتدا به تشریح افراد صفراوی مزاج میپردازیم:
ادامه مطلب ...