وبلاگ شخصی دکتر فرخ افتخار

هدف این وبلاگ کمک به حفظ سلامت و کارایی تمام مخاطبین است

وبلاگ شخصی دکتر فرخ افتخار

هدف این وبلاگ کمک به حفظ سلامت و کارایی تمام مخاطبین است

گریپ فروت

گریپ فروت (نام علمی Citrus paradise Macfardane GRAPEFRUIT):

درختچه‌ای است همیشه سبز به ارتفاع 5-3 متر، دارای میوه‌ای درشت به قطر متوسط 15 سانتیمتر، به رنگ زرد روشن یا لیمویی با طعم ترش، کمی تلخ می‌باشد. این گیاه بومی چین و شرق هند می‌باشد. اکنون در اغلب دنیا کشت می‌شود. محل پرورش آن در ایران سواحل دریای خزر و جنوب کشور می‌باشد.

ترکیبات شیمیایی: 

میوه گریپ فروت دارای گلیکوزید نارژینین و بتاسیتوستریل – دی گلیکوزید، بتا سیتوسترول، ویتامین‌ها B1 و C می‌باشد.

درصد ترکیبات میوه: 

هر صد گرم میوه شامل ترکیبات زیر می‌باشد: آب 91 گرم، فیبر 1 گرم، پروتئین 1 گرم، کلسیم 15 میلی‌گرم، پتاسیم 178 میلی‌گرم، منیزیوم 10 میلی‌گرم، فسفر 10 میلی‌گرم ویتامین C44 میلی‌گرم، ویتامین B6 1/0 میلی‌گرم ویتامین A 15 واحد و انرژی 41 کیلو کالری.

خواص گریپ فروت:

ادامه مطلب ...