وبلاگ شخصی دکتر فرخ افتخار

هدف این وبلاگ کمک به حفظ سلامت و کارایی تمام مخاطبین است

وبلاگ شخصی دکتر فرخ افتخار

هدف این وبلاگ کمک به حفظ سلامت و کارایی تمام مخاطبین است

خواص گردو

 گردو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است روغن گردو که از قدیم برای پختن غذاها از آن استفاده می‌شده است روغنی است به رنگ زرد روشن که دارای طعم مطبوع و ملایم است و به آسانی تند (اکسیده) می‌شود.

. گردو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است روغن گردو که از قدیم برای پختن غذاها از آن استفاده می‌شده است روغنی است به رنگ زرد روشن که دارای طعم مطبوع و ملایم است و به آسانی تند (اکسیده) می‌شود.
۲. گردو خون‌ساز و تصفیه‌کننده خون است.
۳. گردو درمان‌کننده بیماری‌های ریوی است.
۴. گردو مسکن دل‌پیچه است.
۵. اگر از گردو و عسل و مربا درست کنید برای اشخاص لاغر و تقویت و تحریک نیروی جنسی مفید است.
۷. خوردن گردو از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری می‌کند.
۸. پوست درخت گردو و پوست سبز گردو قابض است.
۹. خوردن گردو برای تقویت جنسی مفید است.
۱۰. گردو را با انجیر و موز بخورید مقوی حواس و مغز است.
۱۱. اگر پوست تاز گردو را به دندان و لثه بمالید لثه و دندان را تقویت می‌کند.
۱۲. دم‌کرده برگ درخت گردو برای درمان ورم مفاصل مفید است.
۱۳. ۵۰ گرم برگ گردو را در یک لیتر آبجوش ریخته و به مدت چند دققیه بجوشانید این جوشانده برای شستشوی زخم‌ها و التیام آنها بسیار مفید است.
۱۴. دم‌کرده برگ درخت گردو برای درمان ترشحات زنانه و بیماری سل مفید است.
۱۵. جوشانده برگ درخت گردو درمان‌کننده سر درد‌، سرمازدگی و بیماری‌های پوستی است.
۱۷. قسمت سبز و تازه میوه گردو را اگر با آب بجوشانید و موهای خود را با آن رنگ کنید رنگ قهو‌ه‌ای به مو می‌دهد.
۱۸. برگ تازه درخت گردو حشرات موذی مانند بید و ساس را از بین می‌برد.
۲۰. چون گردو دارای مس می‌باشد بنابراین به جذب آهن در بدن کمک می‌کند.
  طرز استفاده
گردوی تازه به رنگ سفید با پوست زرد روشن است. مغز گردو را در ظرف سربسته در داخل فریزر نگهداری کنید تا کهنه نشود.
  مضرات
گردو با داشتن مواد مغذی زیاد غذای بسیار خوبی است ولی نباید در خوردن آن اصراف کرد زیرا زیاده روی آن باعث ورم لوزه و زخم دهان می‌شود‌. مخصوصاً گردو برای گرم مزاج‌ها خوب نیست و معمولاً بهتر است این‌گونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشویند و یا انار ترش و یا کمی سکنجبین یا سرکه بخورند. مغز گردو لطیف است و در اثر ماندن کهنه می‌شود ور نگ آن زرد یا قهوه‌ای و طعمش تند می‌شود و باعث مسمومیت خواهد شد و نباید از آن استفاده شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد