وبلاگ شخصی دکتر فرخ افتخار

هدف این وبلاگ کمک به حفظ سلامت و کارایی تمام مخاطبین است

وبلاگ شخصی دکتر فرخ افتخار

هدف این وبلاگ کمک به حفظ سلامت و کارایی تمام مخاطبین است

خواص ریحان

چون ریحان بسیار معطر است بنابراین برای معطر ساختن غذاها از آن استفاده می‌شود ریحان از لحاظ قدیم ایران کمی گرم و خشک است‌.

. چون ریحان بسیار معطر است بنابراین برای معطر ساختن غذاها از آن استفاده می‌شود ریحان از لحاظ قدیم ایران کمی گرم و خشک است‌.
۲. دم‌کرده برگ ریحان اثر ضد تشنج دارد مقوی و مدر است.
۳. دم‌کرده برگ ریحان برای سردردهای میگرن و عصبی مفید است.
۴. خوردن ریحان دستگاه هاضمه را تقویت می‌کند.
۵. نوشیدن یک فنجان دم‌کرده ریحان نفخ و گاز معده را از بین می‌برد.
۶. برگ ریحان درمان‌کننده ناراحتی‌های حاصل از نیش حشرات است کافی است که محل گزش حشرات را با برگ ریحان ماساژ دهید خارش و درد را برطرف می‌کند.
۷. جویدن برگ ریحان برای زخم‌های دهان مفید است.
۸. جوشانده ریحان تب بر است.
۹. دم‌کرده تخم ریحان مسکن است.
۱۰. اگر تخم ریحان را بکوبید و با صمغ عربی مخلوط کنید داروی خوبی برای درمان اسهال است.
۱۱. تخم ریحان برای رفع دل درد مفید است.
۱۲. برگ ریحان اثر زیاد کننده شیر دارد و مادران شیرده حتماً باید از این گیاه استفاده کنند.
۱۳. دم‌کرده دانه ریحان برای درمان ورم کلیه و ترشحات زنانه به‌کار می‌رود.
۱۴. دم‌کرده برگ ریحان درمان‌کننده سرگیجه است.
۱۵. برگ ریحان را همراه غذا بخورید در هضم غذا مؤثر است.
۱۶. اگر گلدان ریحان را جلوی پنجره بگذارید حشرات و مگس را فراری می‌دهد و آنها وارد خانه نخواهند شد.
  طرز استفاده
اسانس ریحان را می‌توانید از فروشگاه‌های گیاهان داروئی و یا Helath Food خریدلری کنید این اسانس به‌نام Essential Oil Basil معروف است لطفاً دقت کنید که این اسانس بسیار قوی است و نباید بیش از ۲ تا ۳ قطره آن را مصرف کنید و همیشه هم باید آن را با آب رقیق کنید‌.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد