X
تبلیغات
نماشا
رایتل
پسته و کاهش قند خون  چاپ
تاریخ : سه‌شنبه 9 شهریور‌ماه سال 1389

پسته با کند کردن عمل جذب کربوهیدرات‌ها در بدن، موجب کاهش قند خون می‌شود

پسته قند خون را کاهش می‌دهد
پسته با کند کردن عمل جذب کربوهیدرات‌ها در بدن، موجب کاهش قند خون می‌شود.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، مصرف یک مشت مغز پسته در روز نه تنها یک میان وعده سالم و مغذی است بلکه با کاهش روند جذب کربوهیدرات‌ها در بدن باعث کاهش قندخون نیز می‌شود.
بنابراین گزارش مصرف پسته با مواد غذایی دارای کربوهیدرات بالا مثل نان سفید، روند جذب کربوهیدرات را کاهش داده و می‌تواند در کنترل دیابت مؤثر باشد.
این گزارش حاکیست پسته دارای مقادیر زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاسته‌ای غنی و مواد معدنی مهم مانند پتاسیم و منیزیوم است که وجود آنها در بدن ضروری است. پسته همچنین برای تسکین اعصاب مفید بوده و وجود چربی اشباع نشده در آن باعث پایین آمدن سطح کلسترول بد (LDL) و بالارفتن سطح کلسترول خوب خون (HDL)‌ می‌شود، که این عمل برای سلامت قلب مفید است.

    منبع خبر:خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا