. گردو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است روغن گردو که از قدیم برای پختن غذاها از آن استفاده میشده است روغنی است به رنگ زرد روشن که دارای طعم مطبوع و ملایم است و به آسانی تند (اکسیده) میشود. |
|
۲. گردو خونساز و تصفیهکننده خون است. |
|
۳. گردو درمانکننده بیماریهای ریوی است. |
|
۴. گردو مسکن دلپیچه است. |
|
۵. اگر از گردو و عسل و مربا درست کنید برای اشخاص لاغر و تقویت و تحریک نیروی جنسی مفید است. |
|
|
|
۷. خوردن گردو از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری میکند. |
|
۸. پوست درخت گردو و پوست سبز گردو قابض است. |
|
۹. خوردن گردو برای تقویت جنسی مفید است. |
|
۱۰. گردو را با انجیر و موز بخورید مقوی حواس و مغز است. |
|
۱۱. اگر پوست تاز گردو را به دندان و لثه بمالید لثه و دندان را تقویت میکند. |
|
۱۲. دمکرده برگ درخت گردو برای درمان ورم مفاصل مفید است. |
|
۱۳. ۵۰ گرم برگ گردو را در یک لیتر آبجوش ریخته و به مدت چند دققیه بجوشانید این جوشانده برای شستشوی زخمها و التیام آنها بسیار مفید است. |
|
۱۴. دمکرده برگ درخت گردو برای درمان ترشحات زنانه و بیماری سل مفید است. |
|
۱۵. جوشانده برگ درخت گردو درمانکننده سر درد، سرمازدگی و بیماریهای پوستی است. |
|
|
|
۱۷. قسمت سبز و تازه میوه گردو را اگر با آب بجوشانید و موهای خود را با آن رنگ کنید رنگ قهوهای به مو میدهد. |
|
۱۸. برگ تازه درخت گردو حشرات موذی مانند بید و ساس را از بین میبرد. |
|
|
|
۲۰. چون گردو دارای مس میباشد بنابراین به جذب آهن در بدن کمک میکند. |
|
|
گردوی تازه به رنگ سفید با پوست زرد روشن است. مغز گردو را در ظرف سربسته در داخل فریزر نگهداری کنید تا کهنه نشود. |
|
|
گردو با داشتن مواد مغذی زیاد غذای بسیار خوبی است ولی نباید در خوردن آن اصراف کرد زیرا زیاده روی آن باعث ورم لوزه و زخم دهان میشود. مخصوصاً گردو برای گرم مزاجها خوب نیست و معمولاً بهتر است اینگونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشویند و یا انار ترش و یا کمی سکنجبین یا سرکه بخورند. مغز گردو لطیف است و در اثر ماندن کهنه میشود ور نگ آن زرد یا قهوهای و طعمش تند میشود و باعث مسمومیت خواهد شد و نباید از آن استفاده شود. |