توصیه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عزاداران حسینی
 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری جلسات و مراسم مذهبی و عزاداری در مساجد و تکایا و همچنین توزیع نذورات و غذا در این ایام، با صدور اطلاعیه‌ای توصیه‌های به هم‌وطنان ارائه داد.

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در این اطلاعیه آمده است: با توجه به اینکه احتمال بروز بیماریهای مرتبط با غذا، به ویژه بیماریهای عفونی روده‌ای در مکان‌هایی که به صورت دسته جمعی، غذا تهیه و توزیع می‌شود، بیشتر است، در صورت عدم رعایت ضوابط بهداشتی، مسمومیت‌های غذایی نیز در این اماکن گسترده خواهد بود.

در این اطلاعیه با تاکید براین که هرگونه پخت و پز باید در مکان‌هایی که دارای حداقل شرایط بهداشتی و مورد تایید مراکز بهداشت محل صورت گیرد، آمده است: کلیه افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا ضمن رعایت بهداشت فردی، بایستی قبلاً نسبت به دریافت کارت معاینه پزشکی اقدام کنند و همچنین توزیع غذاها در ظروف یکبار مصرف گیاهی صورت گیرد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: ذبح و قربانی احشام در جلوی دسته‌های عزاداری و یا در محل تکایا و مساجد باید با هماهنگی سازمان دامپزشکی و در شرایط بهداشتی صورت گیرد به نحوی که خونابه آنها پخش نشود.

در این اطلاعیه بر لزوم استفاده از مواد غذایی سالم و بهداشتی، فرآورده‌های دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی، استفاده از نمک‌های بسته بندی یددار تصفیه شده، سبزی و سالاد سالم‌سازی شده و آب آشامیدنی سالم تاکید شده و آمده است: توزیع آب، شربت و یا شیر در بین دسته‌های عزاداری و یا در مراسم با لیوان یکبار مصرف گیاهی صورت گیرد و از ورود  لیوان و پارچ به داخل ظروفی که آب و شربت داخل آن است جلوگیری شود.

در ادامه این اطلاعیه بر ضرورت رعایت ایمنی مراکز و اماکن برگزاری مراسم تاکید شده و آمده است: تهیه و نصب وسایل اطفاء حریق به منظور کنترل و جلوگیری از آتش‌سوزی‌های احتمالی ضروری است.

در اطلاعیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان شده است ضمن نصب تابلوهای ممنوعیت استعمال دخانیات و جمع‌آوری زیرسیگاریها در اماکن برگزاری مراسم، از استعمال مواد دخانی در محل‌های مسقف جلوگیری شود.