X
تبلیغات
رایتل
خواص جعفری  چاپ
تاریخ : یکشنبه 27 آذر‌ماه سال 1390

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که مصرف جعفری می‌تواند جلوی ابتلای انسان به تومورهای مختلف سرطانی را بگیرد.

بر اساس این پژوهش جدید، جعفری معدن یکی از قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها به نام  «ﺁپی جنین» است که ضد حساسیت، ورم و درد به شمار می‌رود و همچنین در حفاظت بدن از ابتلا به تومورهای سرطانی مختلف نقش ایفا می‌کند.

همچنین جعفری به منزله دوست دستگاه گوارش است و آن را می‌توان داروخانه بدن انسان دانست، زیرا حاوی ماده مسکن دردهای لثه و دندان و تمیزکننده دهان است.

این پژوهش نشان داد، بارزترین فواید جعفری این است که به شکل‌گیری کلاژن که ماده پروتئینی طبیعی زیبایی و طراوت پوست به شمار می‌رود، کمک کرده و از طراوت پوست و مو به همراه چشم محافظت می‌کند.

بر اساس این پژوهش، خوردن جعفری با گوشت اهمیت ویژه‌‌ای دارد، زیرا اسیدی بودن آن را کنترل می‌کند و باعث تحریک ترشح آنزیم‌های گوارشی بویژه آنزیم‌های کیسه صفرا می‌شود و از این طریق به هضم چربی گوشت کمک می‌کند.

مصرف جعفری باعث کاهش نفخ شکم و دردهای معده ناشی از هضم نشدن درست غذا و غذاهای چرب می‌شود و در کاهش چربی خون، از بین رفتن درد و کاهش اسیداوریک به عنوان عامل بیماری نقرس نقش ایفا می‌کند 

سایت پزشکان ایران