انگور میوه ای بهشتی و دارای خواص بسیاری است که با برخی از آنها آشنا می شویم:
متخصصان تغذیه میگویند در میوهها ترکیباتی به نام فیتوکمیکال وجود دارد. این ترکیبات جزو سیستم ایمنی گیاه محسوب میشوند. سیستم ایمنی، گیاه را که در معرض آفات، قارچها و انگلها قرار دارد از دسترس آفات حفظ کرده و مولد عطر و طعم و رنگ گیاهان است.
دیده شده انگورهایی که رنگ بنفش و قرمز دارند حاوی مادهای به نام آنتوسیانین هستند. این ماده در تمشک هم وجود دارد که وقتی وارد بدن میشود میتواند از بروز مشکلات بسیاری نظیر ناراحتیهای قلبیعروقی، گرفتگی عروق، لخته شدن خون و در نهایت حتی دیابت پیشگیری کند.
انگور میوه ای بهشتی و دارای خواص بسیاری است که با برخی از آنها آشنا می شویم:
متخصصان تغذیه میگویند در میوهها ترکیباتی به نام فیتوکمیکال وجود دارد. این ترکیبات جزو سیستم ایمنی گیاه محسوب میشوند. سیستم ایمنی، گیاه را که در معرض آفات، قارچها و انگلها قرار دارد از دسترس آفات حفظ کرده و مولد عطر و طعم و رنگ گیاهان است.
دیده شده انگورهایی که رنگ بنفش و قرمز دارند حاوی مادهای به نام آنتوسیانین هستند. این ماده در تمشک هم وجود دارد که وقتی وارد بدن میشود میتواند از بروز مشکلات بسیاری نظیر ناراحتیهای قلبیعروقی، گرفتگی عروق، لخته شدن خون و در نهایت حتی دیابت پیشگیری کند.
به همین دلیل است که میتوان از خواص منحصر بهفرد انگور رنگی نسبت به انگورهای زرد وجود آنتوسیانین را نام برد.
هر چه رنگ انگور پررنگتر باشد، غلظت فیتوکمیکالها در آن بیشتر بوده و انگورهای حاوی هسته نیز اگر هسته آنها خورده شود؛ خود هسته میتواند حرکات روده را بهویژه در افرادی که مشکل یبوست دارند، کنترل کند البته این افراد باید مایعات فراوانی هم مصرف کنند.
وقتی این ماده خورده میشود، ضدالتهاب بوده و به ویژه در افرادی که دچار تصلب شرایین هستند و مشکلات التهابی دارند سبب بهبود حالت میشود. خاصیت دیگری که دارد این است که اجازه نمیدهد پلاکتها در خون به هم بچسبند و از گرفتگی عروق پیشگیری میکند.
ضدسرطان بوده و خاصیت ضدپیری هم دارد و سلولها را از گزند رادیکالهای آزاد که عامل پیر شدن سلولها هستند، محافظت میکند. در ضمن حافظ سیستم قلب و عروق بوده و از لخته شدن خون در عروق قلب پیشگیری کرده و در عین حال خاصیت فیتواستروژی هم دارد یعنی آنتیاکسیدانی است که نه تنها خواص ضدسرطانی دارد؛ بلکه تا حدی حالت استروژنی ضعیفی هم ایجاد میکند.
در کل مصرف انگورهای رنگینتر میتواند برای بدن مفیدتر باشد و به عبارت سادهتر تمام میوهها و سبزیجاتی که به رنگ نارنجی، قرمز یا بنفش هستند خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدپیری بیشتری داشته و مفیدند.سایت پزشکان ایران